Lirik dan Chord Lagu Kangen Suroboyo dari Didi Kempot

Ahsan Nurrijal - detikHot
Senin, 11 Okt 2021 19:37 WIB
Didi Kempot di Banyuwangi
Lirik dan chord lagu Didi Kempot. Dok. detikcom
Jakarta -

Kangen Suroboyo merupakan lagu yang dipopulerkan penyanyi campursari legendaris, Didi Kempot. Lagu tersebut masuk dalam album Best of Didi Kempot Vo. 1. Album tersebut dirilis pada tahun 2018.

Berikut adalah lirik serta chord lagu Kangen Suroboyo dari Didi Kempot:

[Intro] C F G C G

C Em F

Kemulono nganggo slimut tresnamu,

C Em F G

Neng suroboyo tak tunggu tekamu

F Em Dm G C

Sing tak sawang neng angkoso,

F Em Dm G

Mung kowe dudu wong liyo

C Em F

Muliho sewengi nemoni aku

C Em F G

Gawanen neng kene roso kangenmu

F Em Dm C

Ngawe-awe neng impenku,

F G C

Mung kowe sing mbedo aku

[Musik] F G Em Am

F G C

Reff:

G C

Manggono neng endi neng pucuk dunyo

G C

Yen kangen mulih mesti teko

G C

Dudu suket teki sing gawe loro

F G C

Aku ngerti kangenmu neng suroboyo

[Musik] Am Em Dm G C

G F C

F C G C

C Em F

Kemulono nganggo slimut tresnamu

C Em F G

Neng suroboyo tak tunggu tekamu

F Em Dm C

Sing tak sawang neng angkoso

F Em Dm G

Mung kowe dudu wong liyo

C Em F

Muliho sewengi nemoni aku

C Em F G

Gawanen neng kene roso kangenmu

F Em Dm C

Ngawe-awe neng impenku,

F G C

Mung kowe sing mbedo aku

[Musik] F G Em Am

F G C

Reff:

G C

Manggono neng endi neng pucuk dunyo

G C

Yen kangen mulih mesti teko

G C

Dudu suket teki sing gawe loro

F G C

Aku ngerti kangenmu neng suroboyo

G C

Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,

G C

Yen kangen mulih mesti teko

G C

Dudu suket teki sing gawe loro

F G C

Aku ngerti kangenmu neng suroboyo



Simak Video "Didi Kempot: Dari Penyanyi Jalanan hingga Digemari di Belanda"
[Gambas:Video 20detik]
(ass/ass)