detikHot

music

10 Lirik Lagu Dangdut Koplo Terbaru, Goyang Yuk...

Kamis, 26 Mar 2020 17:53 WIB Muhammad Rifqie Putra - detikHot
Didi Kempot Goyang Ribuan Sobat Ambyar Banyuwangi Foto: Ardian Fanani/10 Lirik Lagu Dangdut Koplo Terbaru, Goyang Yuk...
Jakarta -

Sebagian masyarakat di tanah air saat ini menggemari musik dangdut koplo. Sebab irama gendangnya yang cepat dan menghentak sehingga membuat badan siapapun yang mendengar ingin berjoget. Dangdut koplo adalah salah satu sub genre dalam aliran musik dangdut.

Muncul pada tahun 2000an, koplo sendiri merupakan modifikasi dari congdut atau keroncong dangdut. Saat ini musik koplo sudah sangat banyak. Tidak hanya original, banyak juga lagu di luar dari genre dibuat versi koplonya. Via Vallen dan Nella Kharisma adalah nama yang familiar dalam genre dangdut koplo.

10 lagu dangdut koplo terbaru:

1. Kartonyono Medot Janji

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas 'ku butuh atimu, 'ku butuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu, wes ra kajok aku
Mergo wes tau, wes tau jeru

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani

Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo sampek lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani


2. Dalan Liyane


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

3. Ambyar

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu
Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku
Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng
Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku
Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto koe milih wong liyo
Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
Mung dadi konco, sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe
Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
Senadyan tresno aku mung iso meneng

4. Welas Hang Ring Kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene


5. Satu Hati Sampai Mati

Walau menangis pilu hati ini
Sayang ku akan tetap abadi
Sampai akhir masa kau ku nanti
Hanya kau yang aku sayangi

Sumpah mati bukan maksud di hati
Tuk meninggalkan dirimu oh kasih
Ku melangkah pergi karna janji
Usah kasih engkau bersedih

Cinta ku suci
Hanya satu untuk dirimu
Ku percaya padamu
Kasih ku akan menungumu

Demi cintamu rela ku berpisah
Meski sekian lama kita takkan bersua
Pergilah kasih
Usah risaukan ku yang menanti

Sungguh berat hati ku meninggalkan
Dirimu kekasih air mata berlinang
Ku kan kembali kepada dirimu
Setiamu takkan ku duakan

Hanyalah dirimu kasih satu yang ku sayang
Takkan tergantikan
Semoga kau dan aku satu hati sampai mati
Setia tak terganti

Walau menangis pilu hati ini
Sayang ku akan tetap abadi
Sampai akhir masa kau ku nanti
Hanya kau yang aku sayangi

Sumpah mati bukan maksud di hati
Tuk meninggalkan dirimu oh kasih
Ku melangkah pergi karna janji
Usah kasih engkau bersedih

Cinta ku suci
Hanya satu untuk dirimu
Ku percaya padamu
Kasih ku akan menungumu

Demi cintamu rela ku berpisah
Meski sekian lama kita takkan bersua
Pergilah kasih
Usah risaukan ku yang menanti

Sungguh berat hati ku meninggalkan
Dirimu kekasih air mata berlinang
Ku kan kembali kepada dirimu
Setiamu takkan ku duakan

Hanyalah dirimu kasih satu yang ku sayang
Takkan tergantikan
Semoga kau dan aku satu hati sampai mati
Setia tak terganti

Hanyalah dirimu kasih satu yang ku sayang
Takkan tergantikan
Semoga kau dan aku satu hati sampai mati
Setia tak terganti

6. Tatu

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji
Janjimu kuwi ngelarani ati

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe


7. Dance Monkey

They say oh my god I see the way you shine
Take your hand, my dear, and place them both in mine
You know you stopped me dead while I was passing by
And now I beg to see you dance just one more time

Ooh I see you, see you, see you every time
And oh my I, I, I like your style
You, you make me, make me, make me wanna cry
And now I beg to see you dance just one more time

So they say
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh
I've never seen anybody do the things you do before
They say move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay
And when you're done I'll make you do it all again

I said oh my god I see you walking by
Take my hands, my dear, and look me in my eyes
Just like a monkey I've been dancing my whole life
But you just beg to see me dance just one more time

Ooh I see you, see you, see you every time
And oh my I, I like your style
You, you make me, make me, make me wanna cry
And now I beg to see you dance just one more time

So they say
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh
I've never seen anybody do the things you do before
They say move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay
And when you're done I'll make you do it all again

They say
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
I've never seen anybody do the things you do before
They say move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay
And when you're done I'll make you do it all again

Ooh
Woah-oh, woah-oh, oh
Ooh
Ah ah, ah

They say
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh
I've never seen anybody do the things you do before
They say move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay
And when you're done I'll make you do it all again

They say
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
I've never seen anybody do the things you do before
They say move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay
And when you're done I'll make you do it all again
All again


8. Sambel Terasi

Tresnomu sederhana
Nggarai ku smakin cinta
Ibarat sambel trasi
Ra mbejaji tapi nagihi
Tresnomu sederhana
Nggarai ku smakin cinta
Ibarat sambel trasi
Ra mbejaji tapi nagihi
Tresnoku moh ilang
Cukup neng kowe sayang
Ojo neng ngendi endi
Bakale kita rabi
Mantepno atimu
Slalu sayang kamu
Oh bebebku
Uwes tak syarati nggawe kalung ati
Minongko bukti tresnoku iki
Kuparkir cintamu didalam hatiku

9. Kidung Wahyu Kolosebo

Rumekso ingsun laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senajan setan gentayangan tansah gawe rubedo
Hinggo pupusing jaman

Hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
Maper hardaning ponco saben ulesing netro
Linambaran sih kawelasan Ingkang Paring Kamulyan
Sang Hyang Jati Pangeran

Jiwanggo kalbu samudro pepuntoning laku
Tumuju dhateng Gusti Zat Kang Amurbo Dumadi
Manunggaling kawulo Gusti krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun tanpo piranti

Sumebyar ing sukmo madu sarining perwito
Maneko warno prodo mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko

Mugiyo den sedyo pusoko kalimosodo
Yekti dadi mustiko sakjroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro sigro

Ampuh sepuh wutuh tan...



10. Sewates Kerjo


Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo
Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki, amung sewates kerjo
Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo
Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo
Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Itu tadi 10 lagu dangdut koplo terbaru, selamat mendengarkan.




Simak Video "Curhat Via Vallen Dijauhi Tetangga Gegara Adiknya Positif Corona"
[Gambas:Video 20detik]
(nwy/erd)

Photo Gallery
Kontak Informasi Detikcom
Redaksi: redaksi[at]detikhot.com
Media Partner: kerjasama[at]detik.com
Iklan: sales[at]detik.com